Bölge Haber Girişi : 30 Mart 2010 13:21

Erzurum'a Mart sürprizi kar yağdı!

Erzurum'a Mart sürprizi kar yağdı!
Erzurum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı kent merkezinin yeniden beyaza bürünmesine neden oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı kent merkezinin yeniden beyaza bürünmesine neden oldu.
Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan Erzurumlular lapa lapa yağan karı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar Mart ayının son günlerinde yağan kar Erzurumlulara sürpriz yaşatırken, araç ve yaya trafiği güçlükle yapılabildi.

MART KAPIDAN BAKTIRDI
Erzurum’da Mart ayının son gününde yağan kar herkesi şaşırtırken, “Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır” sözünü bir kez daha hatırlattı. Bahar mevsiminde kış mevsimini yaşayan Erzurum’da beyaz örtüyle kaplanan kent merkezinde nostaljik görüntüler oluştu.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkileri yağışlı havanın hafta sonuna kadar etkili olacağını belirtirken, yağışların genelde yağmur, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde görüleceğini ifade ettiler. Yağışlı hava ile birlikte hava sıcaklıklarında 4 ila 7 derece düşüş yaşanabileceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.