Erzurum'u SODES, KUDAKA, TKDK iş dünyası ve eğitim üzerinden soymuşlar!

İhanet çetesinin yönetiminde; eczacı, gıdacı, inşaatçı, kömürcü, otomobilci, eğitimci, iletişimci, doktor ve onlarca abi-abla var...

Erzurum'da FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonun ilk ayağında gözaltına alınan 42 kişi emniyette sorgulanıyor.

Devleti ve halkı soyup dev şirketler kurmuşlar 

FETÖ'ye mali kaynak sağlamak için örgüt üyeleri öncelikle, KUDAKA, SODES ve benzeri kurumların kaynaklarına çökmüşler! Buralardan onlarca milyonu örgüte aktaran çete bununla da yetinmemiş, 

"himmet" adı altında yüzlerce işadamını haraca bağlamış! Örgüt, işadamlarından topladığı bu bol sıfırlı paraları, "tüccar abi"lere aktarıp, onların üzerinden devasa işler yapmış! 

O abilerin içerisinde eczacı, doktor, inşaat malzemesi satıcısı, iletişimci, gıdacı, kömürcü, yayıncı-kitapçı ve yurt işletmecileri var!

FETÖ'nün, "abla" maskesi altındaki kadın militanları erkeklere taş çıkarmış!

ERZURUM'DA yapılan operasyonda, 42 kişi gözaltına alındı. Zanlıların içerisinde biri doktor 7 bayan da var. FETÖ bünyesinde "abla" diye tanımlanan bu örgüt üyeleri, genellikle kız yurtlarında konuşlandırılmış durumda. Görevleri ise, örgüte yeni bayan elemanlar kazandırmak, evleri dolaşarak seçimlerde AK Parti aleyhinde propaganda yapmak, Zaman gazetesi ve çeşitli dergilere abonelik üzerinden binlerce kişiden para almak ve örgüte istihbarat toplamak! Örgüt üyesi kadınlardan birisinin hamile olduğu anlaşılınca polis, savcılık talimatıyla o zanlıyı gözaltına almaktan vazgeçti.

Sekiz aydır devam eden soruşturma, tamamen somut delillere dayandırıldı
ERZURUM Emniyeti, savcılık talimatıyla 8 ayı aşkın süredir bu operasyon üzerinde çalışıyordu. Büyük bir titizlikle yürütülen soruşturmada en ince ayrıntı bile hukuk çerçevesinde değerlendirildi. 

Yalan ve iftiralara karşı soruşturmanın her aşamasını yasal zemine dayandırarak ilerleyen emniyet, zincirleme devam edecek soruşturmanın ilki için start verdi. Edinilen bilgiye göre, devleti ele geçirmeye çalışan ve bunun için de 17-25 Aralık'da yargı darbe girişiminde bulunan paralel yapının büsbütün etkisiz hale getirilmesi için başka operasyonlar da yapılacak.

Türkiye bu beladan kurtulmalıdır 

Bize bu toprakları vatan olarak layık görmeyen ve bin yıldan beri de elimizden almaya çalışan şer cepheleri, dün de vardı, bugün de var, ne yazık ki torunlarımıza bırakacağımız gelecekte de olacaktır. Bu böyle diye elbette ki bir kenara çekilip boynumuzu vurmalarını beklemeyeceğiz. Değil mi ki bu bir savaştır; o halde biz de o savaşın içinde sonuna kadar çarpışacağız. Bugün düşmanın adı, paralel ya da PKK'dır. 

Hiç kuşku yok ki, yarın düşmanın adı da kendi de değişecektir. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaz ık 01 Ocak 1970 02:00

    Yaz ık mehmet sana yazık

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • Mazlumun ahi 01 Ocak 1970 02:00

    Tamam anlamaya calisiyorumda once bir dergahi yiktilar baska cemaate goz dagi verdiler simdide kirkinci cemaatine yukleniyorlar goz altlaei baslamis herkesmi parelel...ben somut elle tutulur bir belgeler istiyorum

  • Selim Gumus 01 Ocak 1970 02:00

    Yalan iftire ve algılarla bir cemaat hain ilan ediliyor,sen de hukumetin borazanlığını yapıyorsun.Varsa hatalı olan bulsun adalet ve cezalandırsın.Bu yazdıkların eger gerçek değilse ahirette ne diyeceksin bakalım.

  • Bahriye DUYMUŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Çalışmak ve kazanmak ama helal yoldan kazanmak dinimizce kutsaldır. Biz insanlar helal kazanıp helal yemek zorundayız. Saadet ve refah çok kazanmak mal biriktirmek değildir. Sodes ve Kudaka adı altında elde edilen o haram para hem bu dünyalarını hemde ahiretlerini yıktı.