Bölge Haber Girişi : 21 Eylül 2016 11:28

Erzurum'da yağış uyarısı

Erzurum'da yağış uyarısı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapılarak Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan ve Ağrı için kuvvetli yağmur yağışı uyarısında bulunuldu.
Erzurumajans-Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapılarak Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan ve Ağrı için kuvvetli yağmur yağışı uyarısında bulunuldu. 

Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün saat: 10.00-18.00 arasında Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan ve Ağrı' da kuvvetli rüzgar (38-88 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına beklenmektedir. Meteorolojik uyarı doğrultusunda; meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek riskler, ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Meydana gelen herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşlarımızın 112 acil çağrı merkezine bildirmeleri gerekmektedir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.