Magazin Haber Girişi : 07 Temmuz 2017 19:30

Erzurum'da sigortacılar bu düğünde buluştu

Erzurum'da sigortacılar bu düğünde buluştu
Seferoğlu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Seferoğlu ile Güneş Sigorta Erzurum Acenteler Temsilcisi Günay Targay dünya evine girdi.
Erzurumajans-Erzurum sigorta sektörünün önde gelen isimlerinden Seferoğlu Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Seferoğlu ile Güneş Sigorta Erzurum Acenteleri Temsilcisi Günay Targay, görkemli bir düğünle evlendi.

Dadaşkent Alyans Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne Seferoğlu ve Targay ailelerinin yakınlarıyla birlikte sektörün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aynı zamanda  DASAD (Doğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu üyesi olan Bülen Seferoğlu ve Güneş Sigorta Erzurum Acenteler Temsilcisi Günay Targay'ın nikah şahitliklerini ise Abidhan Seferoğlıu ile Medeni Aygül yaptı.

Düğün törenine kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli de katıldı.

Bülent Seferoğlu ve Günay Targay'ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostları, çalışma arkadaşları ve  aile yakınları gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.