Erzurum Haber Girişi : 24 Haziran 2017 14:24

Erzurum'da pazarcıların yer kavgası

Erzurum'da pazarcıların yer kavgası
Erzurum'da Ramazan Bayramı öncesi caddede kurdukları tezgahta satış yapan pazarcılar arasında 'tezgah yeri' yüzünden kavga çıktı.
Erzurumajans-Erzurum'da Ramazan Bayramı öncesi caddede kurdukları tezgahta satış yapan pazarcılar arasında 'tezgah yeri' yüzünden kavga çıktı. Bir kişinin hafif yaralandığı kavgayı vatandaşlar ve diğer pazarcılar güçlükle ayırdı.

Merkez Yakutiye ilçesinde pazarcılar, ana caddelere akın etti ve uygun buldukları sokaklarda açtıkları tezgahlarda, kadın çantası, ayakkabı, gözlük ve elbise gibi eşya satmaya başladı. Zabıtanın göz yumduğu satıcılar arasında sık sık değişik nedenlerle kavga çıktı. Çaykara Caddesinde yaşanan olayda, tezgah açmak isteyen bir kişi ile başka bir pazarcı arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine tekme tokat saldıran iki pazarcı tezgah üzerine yıkıldı. Alıveriş yapanlar ve diğer pazarcılar tarafından yerden güçlükle kaldırılan iki pazarcı, olay yerine polisin gelmesi ile ayrıldı. Bir kişinin boynundan hafif yaralandığı kavgada taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.