Eğitim Haber Girişi : 21 Kasım 2016 16:21

Erzurum'da okul müdürlerine seminer

Erzurum'da okul müdürlerine seminer
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda okul müdürlerine 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' semineri düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda okul müdürlerine 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' semineri düzenlendi.

Bakanlık Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yenilikçi uygulamaların eğitim sistemine kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlere daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması amacıyla başarılı çalışmalara verilen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" ile ilgili bilgilendirme semineri Erzurum Lisesi Konferans Salonunda okul müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

Strateji Geliştirme Şubesi Müdürlüğünce yapılan seminerde ele alınan hususların okul müdürleriyle paylaşılması amacıyla düzenlenen toplantıda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız "Sözlerime başlarken hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bugün sizlerle Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Değerlendirici Eğitimi Seminerinde dikkat çekilen konuları, sürecin işleyişini ele alacağız. Kurumlarımızın bu konudaki farkındalığının artırılması ve Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri müracaatlarının artırılması önem arz ediyor. Bu yıl okullarımızda, öğrenci ve öğretmenlerimiz arasında bu farkındalığı mutlaka oluşturalım. Öğrenci ve öğretmenlerimizin bu kapsamda değerlendirilebilecek çok değerli fikirlere sahip olduklarına inanıyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, katılımcılara teşekkür ederek seminerin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.