Erzurum Haber Girişi : 04 Ocak 2017 16:12

Erzurum'da liseli gençleri zehirleyen bonzai satıcısı tutuklandı

Erzurum'da liseli gençleri zehirleyen bonzai satıcısı tutuklandı
Son yıllarda ölümlerle gündeme gelen sentetik uyuşturucu bonzai'yi Erzurum'da çoğunluğu lise ve üniversite öğrencilerine sattığı belirlenen 1 kişi yakalandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Erzurumajans-Son yıllarda ölümlerle gündeme gelen sentetik uyuşturucu bonzai'yi Erzurum'da çoğunluğu lise ve üniversite öğrencilerine sattığı belirlenen 1 kişi yakalandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum'da Yakut plaza arkasında uyuşturucu sattığı ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi takibe aldı. Daha sonra şüpheli Aydın D.'yi yakalayan polis ekipleri yaptıkları üst aramasında 18.75 gram bonzai ele geçirdiler.

Cumhuriyet Savcısından şüpheli Aydın D'nin ikametinde suç delillerinin bulunması amacıyla bir kereye mahsus gecikmesinde sakınca bulunması sebebiyle gece arama yapılması talimatı alınarak şüphelinin ikametinde yapılan aramada 47 poşet içerisinde 60 gram bonzai daha ele geçirildi.

Gözaltına alınan Aydın D., sevk edildiği adliyede 'uyuşturucu ticareti' yapmak suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine gönderildi.





Kaynak: İHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salim ertürk 01 Ocak 1970 02:00

    Allahtan korkun bu nasıl bir durum aileler sizlere çok iş düşüyor çocuklarınızı takip edin.

  • Yasin koç 01 Ocak 1970 02:00

    Herkes çocuğuna sahip çıksın kimle arkadaşlık ettiğini bilsin gerekirse okulda beklesin

  • Zafer kanca 01 Ocak 1970 02:00

    Çocuklara sahip çıkalım bunlar görüldüğü yerde linç edilmeli.. çocuklarımızı öğretmenini seven ailesini seven okulunu seven bireyler olarak yetiştirelim... Allah korkusu olan bu pisliği ne içer nede satar.. halk erzuruma sahip çıkmalı