Erzurum Haber Girişi : 26 Ekim 2017 12:30

Erzurum'da hayvan hırsızlarına şok baskın

Erzurum'da hayvan hırsızlarına şok baskın
Erzurum'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 8 kişi, çaldıkları büyükbaş hayvanlarla birlikte suçüstü yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 8 kişi, çaldıkları büyükbaş hayvanlarla birlikte suçüstü yakalandı. Operasyon sırasında kaçmaya çalışan bir şüphelinin otomobilinin bagajında yapılan aramada ise buzağı çıktı.

Erzurum Valiliği'nde geçen hafta düzenlenen halk günü toplantısında, bazı besicilerin yaşanan hayvan hırsızlıklığı olaylarını dile getirmesi üzerine Vali Seyfettin Azizoğlu, güvenlik güçlerine olayların aydınlatılması talimatı verdi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan fiziki ve teknik çalışmayla dün, Aziziye İlçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde bir ahıra operasyon düzenledi. Operasyonda, 7 şüpheli çaldıkları çok sayıda büyükbaş hayvanla birlikte suçüstü yakalandı. Operasyon sırasında otomobiliyle kaçmaya çalışan bir şüpheli de kovalamacayla yakalandı. Otomobilde arama yapan ekipler, bagajı açtıklarında şüphelinin çaldığı buzağıyla karşılaştı. Gözaltına alınan 8 şüpheli, İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. 

Ele geçirilen hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, Valilik, yapılan operasyonla 5 hırsızlık olayının aydınlatıldığını açıkladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çatlı 01 Ocak 1970 02:00

    Bu olayın mucidi Çatlı Mehmet Türkoğlu ilk icat eden rahmetliydi