Erzurum Haber Girişi : 30 Ekim 2016 15:20

Erzurum'da Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Erzurum'da Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93'uncu yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93'uncu yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.

Öğretmenevinde verilen resepsiyona Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen (AKP),9 'ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, STK temsilcileri asker ve polis katıldı. Resepsiyon da bir konuşma yapan konuşan Vali Azizoğlu, Milli Mücadelenin temelinin atıldığı ve milli hakimiyet ilkesinin pekiştirildiği bu güzel şehir Erzurum'da Cumhuriyetin 93'üncü Yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Azizoğlu, "Devletimiz malumunuz tarihin her döneminde olduğu gibi önemli bir eşikten geçmek üzere, bu eşiği geçtiğimiz an emin olun ki bu coğrafyada ki tarihimizin seyri de değişecektir" diye konuştu. 

Vali Azizoğlu, 79 milyon vatan evladının yüreğinin aynı çarpması, aynı hedef ve ideale kenetlenmesi gerektiğini hatırlatarak, "Etrafımızda oynanan bu kirli oyunları bir bütün olduğumuz sürece bozabiliriz. Ecdadımız, nasıl ki tarihin bütün dönemlerinde, en zor şartların altından tek yürek olarak çıkmayı başardıysa, biz de bir bütün olarak bugünlerden ve bu badirelerden çıkacak, huzurun, barışın,kardeşliğin teminatı olmaya devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.