Bölge Haber Girişi : 31 Mayıs 2017 18:45

Erzurum'da çaldılar Muş'ta yakalandılar

Erzurum'da çaldılar Muş'ta yakalandılar
Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli hırsızlık olayları aydınlatılırken, kumar oynatılan bir iş yerinde ise tombala malzemeleri ele geçirildi.
Erzurumajans-Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli hırsızlık olayları aydınlatılırken, kumar oynatılan bir iş yerinde ise tombala malzemeleri ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda, 19 Mayıs 2017 tarihinde meydana gelen evden hırsızlık-konut dokunulmazlığının ihlali olayında eşkale uygun 3 kadın ve 2 erkek şahısın yakalandığı belirtildi. Gözaltına alınan kadınların sahte kimlik beyan ettiklerinin ifade edildiği açıklamada, "Bayanların, ayrıca daha önceden de sahte kimlik kullandıkları; Mardin, Batman ve Van illerinde de hırsızlık suçlarından arandıkları tespit edilmiştir. 3 bayan şahıs çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanmıştır" denildi.

Kumar oynatılan yere operasyon yapıldığı belirtilen açıklamada, "27 Mayıs 2017 günü bir oyun salonunda meydana gelen 'Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak' olayında, tombala oynadığı tespit edilen 10 kişiye 5326 Sayılı Kabahatler Kanununu 34. Maddesi gereğince her şahıs için 227 TL idari yaptırım uygulanmış. İş yeri sahibi hakkında adli işlem yapılmış, tombala oyununda kullanılan 90 adet top, 155 adet tombala kartı ve çok sayıda pul muhafaza altına alınarak adli emanete teslim edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada; İstanbul, Bitlis ve Erzurum'da çalınan 2 araç ve bir motosikletin Muş'ta ele geçirildiği de belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.