Spor Haber Girişi : 07 Haziran 2017 18:29

Erzurum'da bölgesel tenis turnuvası

Erzurum'da bölgesel tenis turnuvası
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü ile Erzurum Tenis Akademisi tarafından düzenlenen Bölgesel Tenis Turnuvası, final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü ile Erzurum Tenis Akademisi tarafından düzenlenen Bölgesel Tenis Turnuvası, final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin spor tesislerinden Olimpiyat Parkı Tenis Kortları'nda gerçekleştirilen turnuvaya 6 kulüpten toplam 60 sporcu katıldı. 8-9 ve 10 yaş gruplarındaki yeni yıldızların mücadele ettiği turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ödül töreninde şampiyonlara madalyalarını verdi. Başkan Vekili Tavlaşoğlu, "Başkanımız Mehmet Sekmen'in sportif projeleri sayesinde ilimizdeki tüm spor branşlarında yükselen bir ivme kat ettik. Bu spor branşlarından biri olan teniste de inşallah bu büyük sportif tesislerde yeni yıldızlar ve yeni şampiyonlar yetiştireceğiz. Erzurum Tenis Akademisi ve Gençlikspor kulübümüzün yetkililerine bu organizasyona ve tenis sporunun gelişimine sundukları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada tenis sporunun kentteki gelişimine katkıda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adına Başkan Vekili Tavlaşoğlu ve Genel Sekreter Kiremitci'ye Türkiye Tenis Federasyonu tarafından plaket takdim edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.