Spor Haber Girişi : 08 Şubat 2016 18:51

Erzurum'da basketli günler

Erzurum'da basketli günler
Erzurum GHSİM ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen küçükler basketbol kız-erkek grup birinciliği maçları başladı.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen küçükler basketbol kız-erkek grup birinciliği maçları başladı. 

Açılış seremonisinde konuşan GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Spor hayatın vazgeçilmezidir" dedi. 

Miniklerde basketbolun kalbi bugünlerde Erzurum'da atıyor. Erzurum, il içinde düzenlenen basketbol faaliyetlerinin yanı sıra basketbol grup maçlarına da ev sahipliği yapıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği'nin organize ettiği iller arası okullar küçükler basketbol grup birinciliği müsabakaları Erzurum'da başladı. Küçük kızlar maçları Kazım Karabekir Spor Salonu'nda, erkek müsabakaları ise Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanıyor. Erzurum'daki bu organizasyon nedeniyle açılış seremonisi yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, spor kenti Erzurum'daı küçükler basketbol grup maçlarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Sizin gibi gelecekte ülkemizin önemli bireyleri olacak çocuklarımızı ilimizde görmekten mutluyuz" dedi.

SPOR HAYATIN VAZGEÇİLMEZİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum'da düzenlenen basketbol grup maçlarına katılan tüm okulların sporcularına ve antrenörlere başarılar diledi. Taşkesenligil, "Spor hayatın vazgeçilmezidir. İnsan hayatının bir yerine mutlaka spor dallarından birini yerleştirmelidir. Burada sizlere sportmence ve fair play ruhu içinde müsabakalar diliyorum" dedi.

Erzurum'da başlayan Okullar arası küçükler basketbol grup birinciliği maçlarında kızlarda Iğdır İMKB Mehmetçik Ortaokulu, Artvin Hopa Atatürk Ortaokulu, Ordu Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Elazığ Mustafa Kemal Ortaokulu katılırken, erkeklerde Iğdır Hürriyet Ortaokulu, Artvin Gazi Ortaokulu, Elazığ Doğa Ortaokulu, Diyarbakır Özel Muarif Ortaokulu, Ağrı Özel Bilge Modern Bilge Ortaokulu ve Muş Fatih Ortaokulu şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Aziziye İlçe Müdürü Yaşar Elen, GHSİM Şube Müdürleri Şinasi Polat, Murtaza Cengiz, Bülent Tilkidöğen, Güngör Şenses ve Harun İşçi katıldı. Tertip Komitesi Üyeleri Cem Culfa, Zeyit Palabıyık, Tahsin Öncül, Koray Emeksiz ve Hamit Kavurmacı da organizasyonun açılış töreninde hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.