Erzurum Haber Girişi : 03 Eylül 2017 16:15

Erzurum'da 3 şehit ailesi evlerine kavuştu

Erzurum'da 3 şehit ailesi evlerine kavuştu
Erzurum'da 3 şehit ailesine hediye edilen evlerin tapuları teslim edildi.
Erzurumajans-İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğünde geçtiğimiz yıl "El ver, Ev alalım" adıyla başlatılan yardım kampanyası ile daha önceden evi olmayan ve bölücü terör örgütü ile girilen mücadelede şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine teslim edilmek üzere 3 adet ev satın alındı. Evlerin tapuları şehit ailelerine teslim edildi.

Türkiye'nin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak üzere verilen mücadelede şehit düşen hemşehrilerini yalnız bırakmayan Erzurumlular, şehit aileleri adına alınan 3 evin tapuları, Kurban Bayramın 3. günü yapılan törenle teslim etti.

Tapu teslimleri Şehit Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesine Hilal Kent semtinde alınan evde, gerçekleşti. İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman ve Federasyon yetkililerinin de hazır bulunduğu tapu teslim törenine 3 şehit ailesi ve yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından tapular şehit ailelerine teslim edildi.

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman, "El ver, Ev alalım" adıyla başlatılan yardım kampanyasıyla alınan 3 evin şehit yakınlarına hediye edildiğini belirtti.

Ağırman ayrıca federasyon olarak, "Vatana Kurban Olana Kurban Olayım" adlı kampanya ile üyelerden ve vatandaşlardan toplanan kurban bağışlarıyla, Valilik ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce belirlenen 96 şehit ailesinin hesaplarına kurban parası olarak yatırıldığını kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.