Erzurum Haber Girişi : 25 Temmuz 2016 23:30

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na koruma şoku!

Erzurum Valisi Seyfettin  Azizoğlu'na koruma şoku!
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile daha önceki görev yerleri Ardahan ve Bartin da yıllarca birlikte çalışan yakın kuruma polisi açığa alındı.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile daha önceki görev yerleri  Ardahan ve Bartın'da yıllarca birlikte çalışan polis memuru Z.K. açığa alındı.

Erzzurumajans'ın edindiğ bilgiye göre Vali Seyfettin Azizoğlu'nun, Artvin'den hemşehrisi olan, Bartın ve Ardahan olmak üzere yıllarca birlikte çalıştığı, yakın koruma polisi  Z.K., Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alındı.

Polis Memuru Z.K., Ardahan'da görev yaparken Vali Seyfettin Azizoğlu'nun, Bartın'a atanması üzerine bu ile tayin edilmişti.

Z.K.,  Bartın'da Vali Seyfettin Azizoğlu'nun 'Özel Kalem  ve Protokol Şefi' olarak görevlendirilmişti.

Vali Azizoğlu'nun, son valiler kararnamesi ile Erzurum'a atanması üzerine  Z.K. 'da Erzurum'a gelmeye hazırlanıyordu. 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimine Erzurum'da ilk andan itibaren verdiği tepki ve sergilediği duruş ile  takdir toplayan Vali Azizoğlu, yıllardır en yakınında olan bu ismin FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınması ile birlikte büyük şok yaşadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.