Siyaset Haber Girişi : 04 Temmuz 2019 18:15

Erzurum'un uçak sorunu TBMM gündeminde!

Erzurum'un uçak sorunu TBMM gündeminde!
İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum'un uçak sorununu TBMM gündemine taşıdı. Cinisli, aşırı pahalı uçak biletleri hakkında Ulaştırma Bakanı Turhan'ın cevaplaması için bir de soru önergesi verdi.
Erzurumajans-Kamuoyunda büyük tepki toplayan  uçak bilet fiyatları ve sefer sayısı sorununu İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli TBMM'ye taşıdı. 

TBMM'de gündem dışı söz alarak sorun hakkında konuşan Milletvekili Cinisli, ''Turizm merkezi olmasıyla övündüğümüz Erzurum büyük bir ulaşım sorunu ile karşı karşıya. Son derece az sayıya indirilen uçak seferleri nedeniyle biletler, çevre illere göre hem çok pahalı hem de sefer saatleri ve sayıları uygunsuzdur. Bu dururmun derhal düzeltilmesini talep ediyoruz. Ulaşım alanında yaptıkları ile övünen Ak Parti hükümeti Erzurum'a bu muameleyi yaparken bir daha düşünmelidir'' dedi.

TBMM'de yaptığı konuşmayı ''ERZURUM'A ULAŞAMIYORUZ!'' etiketiyle sosyal medya hesaplarından da paylaşan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ayrıca  büyük sorun haline gelen Erzurum uçak bileti ve yüksek fiyatları ile azaltılan sefer sayılarının hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın cevaplaması için soru önergesi verdi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YOLCU ADAYI 01 Ocak 1970 02:00

    Annemin tedavisi için istanbula geldik uçuş sayısının azlığı ve fiyat yüksekliğinden önüş programı yapamıyorum aptala döndüm lütfen birisi ilgilensin artık

  • KADİR 01 Ocak 1970 02:00

    ALIŞTIĞIMIZ BIR SÖZ AMA [ SAHİPSİZ ERZURUM ]. VEKİLLERİMİZ AÇILIŞLARDA YALAKA ORDUSUYLA GEZSINLER. CENAZESİ OLANLAR CENAZEYE YETİŞEMİYOR UCAK YOK AYIP YA.

  • Serkan06 01 Ocak 1970 02:00

    Sadece iyi partiden mi milletvekilimiz var?

  • CEVDET ÇATAL 01 Ocak 1970 02:00

    şu iyi partili adam HDP ile işi temiz lesin sonra erzurumun uçuşlarıla ilgilensin

  • Serkan06 01 Ocak 1970 02:00

    Diyarbakır uçağı 200 TL, Elazığ 160 TL. fakat Erzurum 350 TL böyle adaletsizlik olur mu? Sayın Erzurum milletvekilleri sizden göreviniz yapmanızı bekliyoruz. Yazık. Erzurum gelir bakımından diğer illerden geride olmasına rağmen neden daha fazla ücret ödüyoruz.

  • Misafir hakan 01 Ocak 1970 02:00

    Boşverin uğraşmayin bu ulkenin en cahil ve en yobaz halkiyla.onlar her secimde sorgusuz sualsiz yuzde 70 oy vererek bunlari coktan hakettiler.birakin dahada beter olsunlar..

  • Turgut diler 01 Ocak 1970 02:00

    Helal olsun bu adama oburleri gibi degil hic degilse hep erzurumu dile getirir oburleri ancak ceplerini doldursun yakinda dogalgaza indirim getirir bu adam