Erzurum Haber Girişi : 14 Temmuz 2019 20:30

Erzurum sizi unutmayacak

Erzurum sizi unutmayacak
FET֒nün üniformalı teröristleri 15 Temmuz gecesi ihanetin zirvesine çıkarken, olayın ilk dakikalarında Erzurum'da alarma geçen isim dönemin Valisi Seyfettin Azizoğlu olmuştu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-15 Temmuz 2016’da saatler 22.30’u gösterdiğinde konuttan çıkan dönemin Valisi Seyfettin Azizioğlu, beraberinde Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Polisevine gelmişti. Hemen bir kriz masası oluşturan Vali Azizoğlu, tümn kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle telefonla görüştü. Askeri noktalardaki hareketliliğe karşı ‘kritik’ emirler veren Vali Azizoğlu, şehrin giriş ve çıkış noktalarınında kontrol altına alınmasını sağladı. Havalimanı başta olmak üzere tüm askeri noktaların önünde polisi konuşlandıran Vali Azizoğlu, günler süren darbe nöbetlerinde de başı çeken isim oldu.



“ERZURUM’DA GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞEREF”

Darbe girişimi sonrasında da FET֒cülerle mücadele noktasında önemli çalışmalara imza atan Vali Azizoğlu, darbenin birinci yıl dönümünde şu açıklamayı yapmıştı.



“O gece basın kuruluşları ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla onbinlerce Erzurumlu ellerinde Türk Bayraklarıyla sokağa dökülmüştü. Dadaşların kendilerine yakışır cesaretle gerçekleştirdiği bu olay bana ne kadar önemli, ne kadar vakur, ne kadar kahraman bir şehirde bulunduğumu ve ne kadar vatanperver ve yiğit insanlarla bir arada olduğumu hissettirdi. Erzurum’da görev yapmak benim, için büyük bir şeref ve onurdur” demişti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.