Bölge Haber Girişi : 29 Ekim 2009 13:27

Erzurum Şeker'de özelleştirme tepkisi!..

Erzurum Şeker'de özelleştirme tepkisi!..
Erzurum Şeker Fabrikası'nın özelleştirme kapsamına alınmasına tepki amacıyla Türk İş'e bağlı Şeker İş Sendikası Erzurum Şubesi imza kampanyası başlattı.

Erzurum Ajans-Şeker İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Metin Keskin ve şube başkanları, Cumhuriyet Caddesi'nde imza kampanyası çadırı kurdu. Şube Başkanı Keskin, Erzurum ve diğer illerdeki şeker fabrikalarının özelleştirme kapsamına alınmasına karşı olduklarını söyledi. İ

ki gün boyunca devam edecek kampanyada 6 bin imza toplamayı hedeflediklerini belirten Keskin, imzaları Başbakan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile mecliste grubu bulunan siyasi parti genel başkanlarına göndereceklerini kaydetti.
 
İlk gün 3 bin imza topladıklarına vurgu yapan Keskin, "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşıyız. Erzurum'un en eski ve köklü fabrikalarından olan şeker fabrikası zarar etmiyor. Zarar etmeyen bir fabrikanın özelleştirme kapsamına alınmasına ise anlam vermek mümkün değil. Vatandaşlarımızın bizlere imzaları ile verdikleri desteği Sayın Başbakan'a, ilgili bakanlıklara göndereceğiz." dedi
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.