Bölge Haber Girişi : 27 Ağustos 2010 01:04

Erzurum Özel İdare'de 2 gözaltı daha!..

Erzurum Özel İdare'de 2 gözaltı daha!..
Erzurum'da önceki gün gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda, 2 kişi daha gözaltına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da önceki gün gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda, 2 kişi daha gözaltına alındı.

 
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince sürdürülen operasyonda, sahte belge düzenleyerek kamu kurumunu dolandırdıkları iddiasıyla 2 kişi daha gözaltına alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde görevli Ö.D. ve M.K, evlerinde yapılan aramanın ardından sorgu için KOM Şubesine getirildi. Kamu kurumu aleyhine sahte belgeler düzenleyerek, ''nitelikli dolandırıcılık'' suçundan gözaltına alınan bu zanlıların da sorguları sürüyor.

Bu arada, daha önce gözaltına alınan 6 kişiden İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde görevli L.K'nin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Erzurum'da düzenlenen yolsuzluk operasyonunda, kamu kurumu aleyhine sahte belgeler düzenleyerek, ''nitelikli dolandırıcılık'' suçu iddiasıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları N.K, A.D. ve A.U. ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde görevli L.K, V.T. ve T.Y, gözaltına alınmıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.