Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2010 11:08

Erzurum Narman'da Yazıcıoğlu anıldı!..

Erzurum Narman'da Yazıcıoğlu anıldı!..
Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Narman'da anıldı. Yazıcıoğlu'nun Narman ilçesine gelişinin yıl dönümü münasebetiyle Büyük Birlik Partisi Narman ilçe teşkilatı ve İlçe Alperen Ocakları Başkanlığınca program düzenlendi.

Erzurum Ajans-Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Narman’da anıldı. Yazıcıoğlu’nun Narman ilçesine gelişinin yıl dönümü münasebetiyle Büyük Birlik Partisi Narman ilçe teşkilatı ve İlçe Alperen Ocakları Başkanlığınca program düzenlendi.
Anma programında Narman Merkez Camiinde okutulan mevlidin ardından BBP ilçe teşkilatı ve Alperen ocakları gençlerince BBP ilçe başkanlığı önünden başlayan bir yürüyüşle ilçe şehitliği ziyaret edildi. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim ve dualar tüm şehitlerin ve BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhlarına hediye edildi.
BBP Narman ilçe teşkilatı kurucu başkanı Celalettin Musul şehitlikte yaptığı konuşmada, ”Rahmetli genel başkanımızın davasını emanet ettiği gençlerin onu unutmadığını görmek BBP camiası olarak bizleri sevindirdi Merhum genel başkanımız sizlerle gurur duyuyordu” diyerek Alperen gençlere teşekkür etti.
BBP Narman ilçe başkanı Abdulvahap Taşçı ise konuşmasında “23 Mart tarihi bizler için çok önemli. Çünkü Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu geçen yıl bu tarihte ilçemizi ziyaret etmişti. Bu gün bizler için sevinç kaynağı olduğu kadar üzüntümüzü de kat kat artıran bir gün oldu, çünkü ilçemizi ziyaretinden bir buçuk gün sonra tüm ülkemizi ve bizleri yasa boğan o olayın meydana gelmesine ve genel başkanımızın rahmetli olmasına giden sürecinde başlangıcıydı. Bu nedenle hepimiz üzüntülüyüz. Bizlerin tek tesellisi Merhum genel başkanımızın şehit olduğuna inanıyoruz ve bizim dini inancımız şehitlerin ölmediğini bilmek bizleri teselli ediyor. Biz Merhum genel başkanımızı hep ilçemize teşrif ettiği gün ki hali yüreği vatan sevgisiyle dolu olan o güler yüzü ile hatırlayacağız ve bize emanet ettiği davayı bizler hayatta olduğumuz sürece sahip çıkıp onun davasına layık olamaya çalışacağız” diye konuştu.
Narman Alperen Ocaklarınca her yıl 23 Mart tarihinde Şehit Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma etkinliği düzenleyecekleri bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.