İlçeler Haber Girişi : 13 Nisan 2018 20:15

Erzurum Milletvekillerinden PTSO’ya ziyaret

Erzurum Milletvekillerinden PTSO’ya ziyaret
Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve Erzurum Millet Vekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve Erzurum Millet Vekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

2 Nisan’da yapılan Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Aydın Taşbaşı’ya Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve beraberindeki heyetle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Erzurum Milletvekilleri Taşkesenlioğlu ve Ilıcalı, "Ekonominin nabzının attığı bu kıymetli odalarımızın varlığı çok önemlidir. Erzurum merkez haricinde Ticaret ve Sanayi Odamız iki ilçemizde var, bunlardan biri de güzel ilçemiz olan Pasinler’dedir. Sivil Toplum Kuruluşu olan bu odamıza seçilen Aydın Taşbaşı kardeşimize görevinde başarılar diler, hayırlı hizmetlere imza atacağına inanıyoruz" dediler.

PTSO Başkanı Aydın Taşbaşı ise "Milletvekillerimizin odamıza gelmesinden büyük mutluluk ve onur duyduk. İnşallah bu görevi kendilerininde desteğiyle bu güzel görevi yürüteceğiz. Pasinler ekonomisini canlandırmak için bütün ekibimizle var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve Mustafa Ilıcalı’ya Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Tanrıver, İlçe Başkanı Hanifi Temurlenk ve partililerde eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.