Bölge Haber Girişi : 11 Şubat 2010 00:54

Erzurum mahalli basketbol ligi başladı!..

Erzurum mahalli basketbol ligi başladı!..
Basketbol İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilecek Mahalli Lig Küçük – Yıldız ve Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları hafta sonunda başlıyor.

Erzurum Ajans-Basketbol İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilecek Mahalli Lig Küçük – Yıldız ve Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları hafta sonunda başlıyor.
Mahalli Lig Küçük – Yıldız ve Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları fikstürü yapılan toplantı sonucu belirlendi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, “Bugün yapılan toplantı sonucu 2009 – 2010 sezonu planlaması yapıldı.İnşallah bir aksilik olmadan liglerimiz tamamlarız. Müsabakalar oldukça çekişmeli olacaktır.Yıldızlar kategorisiyle başlayacak müsabakalar 13 Mart 2010 günü sona erecektir. Tüm halkımızı müsabakaları izlemeye davet ediyoruz” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.