Bölge Haber Girişi : 29 Mart 2010 10:34

Erzurum koordinatör vekili Narman'da!

Erzurum koordinatör vekili Narman'da!
Erzurum il koordinatör milletvekili, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Erzurum il ve ilçe teşkilatlarını gezerek teşkilatlardaki eksiklikleri yerinde inceleyip ilçe başkanlarından eksiklerin giderilmesini istedi.

Erzurum Ajans-Erzurum il koordinatör milletvekili, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Erzurum il ve ilçe teşkilatlarını gezerek teşkilatlardaki eksiklikleri yerinde inceleyip ilçe başkanlarından eksiklerin giderilmesini istedi.
Erzurum Koordinatör milletvekili Ahmet Yeni’yi Narman’da ilçe başkanı Zafer Rüşen İlçe Teşkilat Başkanı Selahattin Akbulut ve diğer üyeler karşıladı. Karşılamanın ardından Koordinatör milletvekili ilçe teşkilat binasını gezip kadın kollarına ayrılmış odanın olmamasına dikkat çekerek ilçe teşkilat binasında kadın kollarının ayrı bir odasının olmasını istedi. Daha sonra koordinatör milletvekili Ahmet Yeni ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarının ülke için yaptığı ve yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Yeni, “Halkımız sorunlarını halletmek için bizi iktidar yaptı. Bizde bu sorunları çözünceye kadar Sayın başbakanımızın sloganı çerçevesinde durmak yok yola devam anlayışı ile hizmet etmeye çalışıyoruz. Milletimizin bize verdiği sorumluluğun bilincindeyiz” dedi.
Koordinatör milletvekili Yeni, dış politika konusunda ise yıllardır ihmal edilen çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Biz dünyada barışın ve kardeşliğin taraftarı olan bir anlayışla dış politika yapıyoruz. Bütün dünyanın Türkiye’den ve sayın başbakanımızdan çok şey beklediğini biliyoruz. Bilhassa ecdadımızın ayak bastığı topraklarda yaşayan insanlar Türk milletinden bizlerden çok şey bekliyor” diye konuştu.
Yeni, Avrupa Birliği konusunda da kendilerinden önceki hükümetlerin yapamadıklarını yaparak büyük ilerleme kaydettiklerini ifade ederek, Anayasa değişikliği konusunda da milletimize layık olduğu bir anayasa değişikliği için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
İlçe Başkanı Zafer Rüşen ise ilçe teşkilat binasındaki eksikliklerin en kısa sürede giderilerek genel merkezi ve koordinatör milletvekilini bilgilendireceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.