Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2016 19:43

Erzurum Kongre Kupasına bayraklı açılış

Erzurum Kongre Kupasına bayraklı açılış
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Temmuz Erzurum Kongre Kupası Futbol turnuvası bayraklı törenle başladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Temmuz Erzurum Kongre Kupası Futbol turnuvası bayraklı törenle başladı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Temmuz Kongre Kupası Futbol Maçları nedeniyle 1 Nolu Sentetik Futbol Sahasında bir tören düzenlendi. Futbol turnuvasında futbolcular Türk Bayrağı açarak anlamlı mesaj verdiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol antrenörü Fetullah Demir, 23 Temmuz Kongre Kupası Futbol Turnuvası'nda takımlara anlamlı isimler verdiklerini söyledi.

Demir'in verdiği bilgiye göre, Kırmızı, Beyaz,Türkiye takımları bir grupta, Aziziye, Yakutiye ve Tabyalar futbol takımları da diğer grupta mücadele edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 23 Temmuz Kongre Kupası müsabakalarına katılan minik futbolculara Kurtuluş Mücadelesinin ve Erzurum kongresinin önemini anlattıklarını ve kongre bilincini minik futbolculara aşıladıklarını bildirdi. Bu arada kongre kupasına katılan minik futbolculara sertifika verilirken, yemek ikramında bulunuldu.  Üç ayrı sahada aynı anda oynanan maçları ailelerde heyecanla izledi. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen maçlarda hakem olarak Rıdvan Kara, Samet Gürtürk, Ebubekir Karaman düdük çaldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.