Spor Haber Girişi : 05 Ekim 2018 20:40

Erzurum GSİM’de Amatör Spor Haftası zirvesi

Erzurum GSİM’de Amatör Spor Haftası zirvesi
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası için 8 Ekim tarihinde tören yapılacak. Kutlamalar öncesinde Erzurum GSİM’de toplantı yapıldı.
Erzurumajans-Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası için 8 Ekim tarihinde tören yapılacak. Kutlamalar öncesinde Erzurum GSİM’de toplantı yapıldı.

Amatör Spor Haftası Kutlamaları bu yıl Erzurum’da 8-14 Ekim tarihinde yapılacak etkinliklerle kutlanacak. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Amatör Spor Haftası Kutlamaları, Erzurum’da 08 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan kortej yürüyüşünün ardından Havuz Başı Kent Meydanı’nda yapılacak.

Bu önemli etkinlik öncesinde Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil başkanlığında yapılan toplantıda, 8 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan kortej yürüyüşü ve açılış törenleri masaya yatırıldı. Şube ve İlçe Müdürleri ile ilgili birimlerin yetkililerinin katıldığı toplantıda Uluslararası müsabakalarda derece elde eden 12 sporcunun ödüllendirileceği ifade edildi.

Karate, judo, Taekwondo ve güreş gösterilerinin yapılacağı ekinlikte protokol konuşmaları da olacak.

Amatör Spor Haftası Kutlamaları kapsamında 8 Ekim tarihinde saat 14.00’da Yakutiye Kent Meydanı’ndan Havuzbaşı’na kortej yürüyüşü yapılacak ve ardından Büyükşehir Belediyesi Havuz Başı Kent Meydanı’nda kutlamalar yapılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.