Bölge Haber Girişi : 10 Ağustos 2010 14:44

Erzurum Gençlikspor'dan yeni saha

Erzurum Gençlikspor'dan yeni saha
Üniversiade Arena (Cemal Gürsel) Stadı ve 3 Temmuz Stadı'nın yenilenmesinin ardından harekete geçen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Mecidiye Mahallesi'nde yapılan Curling Salonu'nun yanında sentetik çim futbol sahası yapılacağını açıklad

Erzurum Ajans-Üniversiade Arena (Cemal Gürsel) Stadı ve 3 Temmuz Stadı’nın yenilenmesinin ardından harekete geçen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Mecidiye Mahallesi’nde yapılan Curling Salonu’nun yanında sentetik çim futbol sahası yapılacağını açıkladı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yenilenen Üniversiade Arena Stadı ve 3 Temmuz Stadı’nın ardından Erzurum futbolu için yeni bir sentetik saha daha yapmak için harekete geçtiklerini belirtti. Mecidiye Mahallesi’nde yapılan Curling Salonu’nun hemen yanında sentetik çim futbol sahası yapacaklarını kaydeden Çintımar, “Alt yapı çalışmaları tamamlandı. Sahada kısa süre içinde çalışmalar tamamlanacak ve sentetik çim sahaya serilecek” dedi.

Çintimar, Erzurum’a spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini ve bundan sonrada spor tesisleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, Mecidiye Mahallesi’nde de sentetik çim saha yaparak, gençlerin spor yapmasını sağlayacaklarını söyledi.

Çintimar, “Biz spor tesislerimizi gençlerimizin ayağına götürüyoruz. Mecidiye Mahallesi ve Dağ Mahallesindeki gençlerimiz belki şehir merkezindeki tesislerimize her gün inerek spor yapamıyorlar. Belki de otobüs parası bulamıyorlar. Bizlerde bunu göz önünde bulundurarak, bu bölgemize sentetik çim futbol sahası yapmayı uygun gördük ve bu projeyi uygulamaya koyduk. Şu anda inşaat çalışmalarımız sürüyor. Biz tesislerimizi gençlerin ayağına götürerek, onların spor yapmalarını sağlayacağız. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

ÖZAK VE AKGÜL EN BÜYÜK ŞANSIMIZ

Yapılan spor tesislerinin mimarlarının Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’ün olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Üniversiade Arena Stadı’nın modern ve UEFA kriterlerinde yapılmasında Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak ile Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Yunus Akgül büyük bir rol oynamıştır, İki büyüğümüz sayesinde 3 Temmuz Stadı’nı yenileyerek yan yana iki sentetik çim saha yapmayı sağladık. Şimdi de Erzurum’un en ücra köşelerinden biri olan Mecidiye Mahallesine sentetik çim saha yapıyoruz. Bu tesisimizde Sayın Bakanımız Özak ile Sayın Genel Müdürümüz Akgül’ün yeni bir eseri olacak” şeklinde konuştu.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bundan sonrada Erzurum’un spor tesisi yatırımlarına sahne olacağını belirterek, spor severlere şimdiden yeni tesislerin yapılacağının müjdesini verirken, Erzurumluların sürprizlere hazır olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.