Bölge Haber Girişi : 10 Haziran 2011 00:48

Erzurum Erdoğan'a çiçek atacak!..

Erzurum Erdoğan'a çiçek atacak!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan''n, Cuma günü miting yapacağı Erzurum'da on binlerce çiçekle karşılanacağı bildirildi

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugün miting yapacağı Erzurum’da on binlerce çiçekle karşılanacak.

Partisinin il başkanlığınca düzenlenecek açık hava mitingine katılmak üzere uçakla bugün Erzurum’a gelecek olan Başbakan Erdoğanı, vatandaşlar AK Partililer güzergaha kırmızı ve beyaz karanfillerle karşılayacak. Mitinge gelen kadınlar ise Başbakan'ın konuşma yaptığı esnada platforma binlerce çiçek atacak.

Erzurumlular’ın Başbakan Erdoğan’ı çiçekle karşılayacak olmasının büyük anlam ifade ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, vatandaşların çiçekle karşılama konusunda teşkilat kararı olmadan hareket ettiklerini söyledi.

Kılıç, “Erzurumlu, Başbakan Erdoğan’a olan sevgisini ve bağlılığını seçimlerde ve referandumda gösterdi. Bazı illerde taş atılarak protesto edilen sayın Başbakan’ı halkımızın çiçeklerle karşılayacak olması bizleri memnun eder. Aldığımız duyumlara göre halkımız Başbakan Erdoğan’ı il merkezine girişiyle birlikte miting alanına kadar sevgi gösterileri ve çiçeklerle karşılayacak” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.