Bölge Haber Girişi : 02 Ağustos 2011 00:21

Erzurum EBK önünde ucuz et kuyruğu!..

Erzurum EBK önünde ucuz et kuyruğu!..
Ramazan ayının gelmesi ile Erzurum'da vatandaşlar Et ve Balık Kurumu (EBK) Erzurum Kombinası ile kadayıfçılar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Erzurum Ajans-Ramazan ayında Erzurumlular, etli yemeklere ve kadayıf tatlısına iftar sofralarında özel bir yer veriyor. Kasapta kıymanın kilosu 21, kuşbaşının ise 26 TL'den satıldığı Erzurum'da vatandaşlar Et ve Balık Kurumu'ndan kilosu 16. 5 TL'den kıyma, 21 TL'den de kuşbaşı et almayı tercih ediyor. Ahmet Yalçın isimli vatandaş, kasaplarda etin pahalı olduğunu ifade ederek, fiyatlar uygun olduğu için Et ve Balık Kurumu'nu tercih ettiklerini belirtti.

EBK Erzurum Kombinası Müdürlüğü de Ramazan ayında vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için satış mağazası sayısını üçe çıkardı. EBK, daha önce Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde açılan EBK satış mağazasına ilaveten Ramazan ayında Gürcükapı Satış Mağazası ile de hizmeti vatandaşın ayağına götürdü. EBK Erzurum Kombinası Müdürü İsmail Atasever, vatandaşlara verdikleri hizmetin kapsamını genişleterek, şehir merkezinde de halka ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Erzurum Kombina Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iki adet satış mağazası bulunduğunu anımsatan Atasever, "Bu mağazalardan birisi zaten müdürlüğümüz önünde faaliyet gösteriyordu. İkinci mağazayı Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde açmıştık. Gürcükapı'daki satış mağazamızı da Ramazan'a yetiştirdik. 240 metrekare 2 katlı mağazamızda vatandaşlarımız kıymadan kuşbaşına, sucuktan pastırmaya kadar tüm ürünlerimize ulaşabilecek. " dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.