Bölge Haber Girişi : 20 Kasım 2009 16:19

Erzurum Defterdarlığı'ndan hizmet içi eğitim!..

Erzurum Defterdarlığı'ndan hizmet içi eğitim!..
Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı, personelinin vatandaşlara daha iyi hizmet vermesi ve sağlıklı iletişim kurması amacıyla hizmet içi eğitim başlattı.
Erzurum Ajans- Vergi Dairesi Başkanlığı, personelinin vatandaşa daha iyi hizmet vermesi, mükellefle sağlıklı diyalog kurabilmesi ve kişisel gelişim amacıyla eğitim verildiğini duyurdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Vergi Dairesi Erzurum Başkan Vekili Yunus Poyraz, bu eğitimin diğerlerinden farklı olarak mükellefle nasıl diyalog kurulacağını, halkla ilişkileri ve kişisel gelişimi içerdiğini belirtti. Daha önceki eğitimlerde içeriği daha fazla tüzüğün oluşturduğunun altını çizen Poyraz, düzenledikleri yeni eğitim müfredatına halkla ilişkiler, kişisel gelişim ve sosyal gelişimi de eklediklerini ifade etti.

Eğitimi, 9-20 kasım arasında yürüttüklerini, bir sonraki eğitimin aralık ayında verileceğini söyleyen Poyraz, aynı müfredatta tekrar eğitim vereceklerini ifade etti. Bu eğitime toplam otuz personelin katıldığını dile getiren Poyraz, 17 ilçeden memurun katıldığını aralıktaki eğitime de yine otuz kişi alacaklarını bildirdi. Daha önceki eğitimlerde sınav yapıldığını ve sınavlar sonucunda katılımcılara sertifika verdiklerini belirten Poyraz, bu eğitimde sınavı kaldırdıklarını ve katılımcıların eğitime istekle katılmalarını sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Katılımcılar ise eğitimin faydalı olduğunu belirterek, bunun kendilerine olumlu etki ettiğinin altını çizdi. Eğitimlerde kendilerine müracaat eden mükellefleri nasıl yönlendirecekleri, daha iyi bir diyalogun nasıl sağlanacağı gibi konuların işlendiğini dile getiren katılımcılar, bunun iş hayatında önemli ölçüde mükelleflere olumlu yansıdığına dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.