Siyaset Haber Girişi : 18 Haziran 2020 16:30

''Erzurum'dan elinizi çekin!''

''Erzurum'dan elinizi çekin!''
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Ankara - Erzurum uçak seferlerinin karşılıklı olarak iptal edilmesine tepki gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu etiketleyerek tweet atan Cinisli, “Erzurum’dan elinizi çekin” diye yazdı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Anadolu Jet’in hiç bir gerekçe göstermeden 22 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar Ankara - Erzurum seferlerini karşılıklı olarak iptal etmesine siyasi ilk tepki İYİ Partili Naci Cinisli’den geldi.

 Erzurum Ajans’ın gündeme getirdiği konuyu sosyal medya adreslerinden duyuran Cinisli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu etiketleyerek, “Bizler Erzurumumuza Gürcistan, İran, Azerbaycan’dan direkt uçuşlar olsun derken, 22 Haziran - 1 Temmuz arası Ankara bağlantımız kesilmiş. Büyük rezalet. Faydanızdan vazgeçtik, şerriniz uzak dursun. Bu şehir yaşanmasın mı? Erzurum’dan elinizi çekin” diye yazdı. Milletvekili Cinisli’nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ademm 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumlu olarak artik yeter demek lazim ama. Vedat karatas senin gibilerin zihniyetinden bu gunlere kaldik. Akp yapmamissa soylememisse yalandir yasaktir. Akp yokken erzurum daha guzeldi herseyimiz guzeldi dostluklar kavgalar cumhuriyet caddesi. 15 yilda herseyimiz degisti:s

  • mert 01 Ocak 1970 02:00

    vedat Sayın naci cinisli erzuruma ve erzurumluya yapılan haksızlıklara karşı çabalıyor sen niye rahatsız oldun.

  • Bayerka 01 Ocak 1970 02:00

    Anlaşılır bişey değil gerekçesi neymiş

  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Devlet topyekûn çekmiş elini seçim zamanı gelip derler Marmaray yaptırdık 3. Havaalanı yaptırdık köprü yaptırdık derler bizde alkışlar oy veririz

  • Mustafa 01 Ocak 1970 02:00

    Baksanıza ellerini çekmişler ya iste

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Senin bu Naci Cinisli güzellemelerinden bıktık. Yeter he?!