Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2020 13:30

Erzurum'da Türk Polis Teşkilatının 175. yılı kutlandı

Erzurum'da Türk Polis Teşkilatının 175. yılı kutlandı
Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıldönümü Erzurum’da Korona Virüs önlemleri altında kutlandı. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak Atatürk anıtında bir araya gelen teşkilat mensupları, şehit polisleri de unutmadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’da Polis Haftası nedeniyle Havuzbaşındaki Atatürk anıtına çelenk konuldu. Vali Okay Memiş’in de katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, teşkilat çalışanlarının zaman kavramı gözetmeden milletinin yanında olduğunu belirtti. Müdür Aslan, “Bu salgın döneminde devletimizin aldığı her karar ile vatandaşımızdan gelen her türlü yardım talebi teşkilatımız tarafından geciktirilmeden yerine getirilmektedir. Bu zor günleri vatandaşlarımızla ele ele verip yeneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Memnuniyetle ifade etmek isterim ki, Erzurumlu hemşerilerimiz her alanda her zaman Türk Polis Teşkilatına desteklerini esirgemedikleri gibi Pandemi olarak ilan edilen bu salgını önleme aşamasında da özellikle evlerinde kalarak bizlere olan yardım ve desteklerini bir kez daha göstermişlerdir” dedi.



KARANFİL BIRAKTILAR

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen törenin ardından Vali Okay Memiş, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve teşkilat çalışanları Kars Kapı Şehitliği ve Asri Mezarlığında şehit mezarlarını ziyaret etti. Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edilirken, Vali Memiş ve Müdür Aslan şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.