Erzurum Haber Girişi : 01 Haziran 2019 16:15

Erzurum'da silahlı, bıçaklı, sopalı kavga: 3 yaralı

Erzurum'da silahlı, bıçaklı, sopalı kavga: 3 yaralı
Erzurum’da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum’da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde Mumcu Caddesi’nde meydana gelen olayda aralarında eski bir husumet bulunan iki aile mensupları karşılaştı. Sözlü tartışma sonrası iki grup arasında kavga çıktı.

Silahlı bir şahsın bölgeden kaçan hasımlarının arkasından silahla ateş etmesi cep telefonu ile görüntülendi. Ellerinde soba ve bıçaklarla kavga edin şahıslardan 3 kişi bıçakla yaralanarak kaldırıldığı devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili olayla ilgili olarak 3 kişiyi gözaltına alırken, olayın soruşturmasının devam ettiği bildirildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cayo 01 Ocak 1970 02:00

    MisafirAli rumuzuyla yazan şerefsiz Erzurumun nesi yobaz adi sen kimsinki Erzurum için yobaz diyorsun sen bu memlekette hiç bulundun mu neye dayanarak yobaz diyorsun senin yaşadığın memleket neresi bilmiyorum orada hiç mi kavga olmuyor yorum yazdığın zaman vicdanınla yaz

  • Selim 01 Ocak 1970 02:00

    Neyi paylaşamıyorsun insanoğlu? Kavga öldürme kabilden kalma, merhamet, iyilik, yardımlaşma peygamberden. Neyin alıp verememesi bu Allah aşkına birbirinizi öldürdüğünüzde ne geçecek elinize. Allah sizleri ıslah etsin eğer ıslah oluyorsanız perişan etsin.

  • algı mı 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumda Ramazan başlığı atmanızın nedeni ne peki ? algı mı ? iki aile kavga ettiyse bunun ramazanla alakası ne ? fotoğrafı gören ramazandan dolayı kavga algısı yapmaz mı ? biraz daha dikkat lütfen !!!

  • Misafir ali 01 Ocak 1970 02:00

    Vehaletin ve yobazligin dizboyu oldugu sehir erzurum...