Ekonomi Haber Girişi : 24 Nisan 2019 10:21

Erzurum’da kârlı konut yatırımı yapılacak 4 ilçe

Erzurum’da kârlı konut yatırımı yapılacak 4 ilçe
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’da emlak arama motoru olarak hizmet veren Flatfy, Erzurum satılık ve kiralık konut fiyatlarını da içeren “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporunu açıkladı.

Erzurum Ajans-Uluslararası emlak arama motoru Flatfy.com, Erzurum satılık ve kiralık daire ortalama fiyatlarının da yer aldığı Nisan 2019 konut raporunu açıkladı. Raporda, Erzurum satılık ve kiralık daire ortalama fiyatlarının yanı sıra, bölgenin en değerli ilçelerinin de konut ortalama fiyatları açıklandı. Erzurum’da satılık ve kiralık fiyatları en yüksek ilçeler hangileri? Bölgede nerede konut yatırımı yapılır? İşte uluslararası emlak arama motoru Flatfy.com’dan Erzurum konut raporu...


Türkiye emlak sektörüne güçlü bir giriş yapan Flatfy.com, en çok tercih edilen emlak portallarından aldığı binlerce ilanı tek bir platformda toplayarak, Erzurum kiralık daire ve Erzurum satılık daire ilanlarını hızlı bir şekilde listeliyor. Konut sektörüne yönelik satılık ve kiralık gayrimenkul verilerini de belirleyen emlak arama motoru Flatfy, “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporunu açıkladı.


Emlak arama motoru Flatfy.com verilerine göre Erzurum’da kârlı konut yatırımı yapılabilecek 4 ilçeyi sizler için belirledik. İşte o ilçeler ve emlak fiyatları…




1. Palandöken

Erzurum’un en popüler ilçelerinden biri olan Palandöken satılık daire fiyatlarında da artış yaşadı. Türkiye’nin en önemli kayak merkezini bünyesinde bulunduran ve 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapan Palandöken’deki konut projesi sayısı da her geçen gün artıyor. Erzurum Palandöken TOKİ projeleri ile dikkat çeken bölgedeki bu gelişmeler, konut fiyatlarına da yansıyor. Emlak arama motoru Flatfy.com “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporuna göre Palandöken’de konut fiyatları artış gösterdi. Türkiye ve Erzurum’un en önemli ilçelerinden biri olan Palandöken satılık konut ortalama fiyatları şu şekilde; 1+1 daire 37 bin TL, 2+1 daire 125 bin TL, 3+1 daire 169 bin TL ve 4+1 daire 285 bin TL.


2. Oltu

Tarihi kalesiyle Erzurum’un en güzel ilçelerinden biri olan Oltu ilçesi, satılık ve kiralık fiyatlarındaki yükselişle dikkat çekiyor. Konut projeleri ve ulaşım çalışmalarıyla değerlenen Oltu’da bu gelişmeler satılık ve kiralık daire fiyatlarına da yansıdı. Uluslararası emlak arama platformu Flatfy.com’un “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporuna göre Oltu satılık konut ortalama fiyatları şu şekilde gerçekleşti; 1+1 daire 109 bin 500 TL, 2+1 daire 155 bin TL, 3+1 daire 165 bin TL ve 4+1 daire 425 bin TL. Oltu satılık konut fiyatlarının yanı sıra kiralık fiyatlarında da artış gösterdi. Ortu kiralık daire ortalama fiyatları, 1+1 daire 1.875 TL, 2+1 daire 1. 400 TL, 3+1 daire 1250 TL ve 4+1 daire 2 bin 250 TL oldu.


3. Yakutiye

Erzurum’un konut değeri yükselen bölgelerinden biri olan Yakutiye’de satılık ve kiralık fiyatları da yükselişe geçti. Emlak arama platformu Flatfy.com’un “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporuna göre Yakutiye satılık konut ortalama fiyatları şu şekilde gerçekleşti; 1+1 daire 155 bin TL, 2+1 daire 114 bin TL, 3+1 daire 185 bin TL ve 4+1 daire 279 bin TL. Bölgedeki satılık konutların yanı sıra kiralık konut fiyatları da arttı. Erzurum Yakutiye kiralık daire ortalama fiyatları ise şu şekilde; 1+1 daire 1000 TL, 2+1 daire 525 TL, 3+1 daire 900 TL ve 4+1 daire bin 250 TL.


4. Pasinler

Erzurum’un değerli ve gelişmekte olan ilçelerinden biri olan Pasinler’de satılık konut fiyatlarındaki yükseliş de dikkat çekiyor. Flatfy.com’un “Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019” raporuna göre Pasinler satılık konut ortalama fiyatları; 1+1 daire 76 bin 500 TL, 2+1 daire 85 bin TL, 3+1 daire 117 bin 500 TL ve 4+1 daire 517 bin 080 TL oldu.

Flatfy.com ile Erzurum satılık daire ve Erzurum kiralık daire ilanlarına ulaşmak çok kolay!


Flatfy.com Hakkında

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan da dahil olmak üzere 30 farklı ülkede hizmet veren emlak arama motoru Flatfy, tüm kiralık ve satılık gayrimenkul ilanlarını tek bir platformdan sunan bir emlak arama motorudur. Flatfy.com, gayrimenkul aramayı hızlı ve kolay bir hâle getirerek emlak portallarından sağladığı binlerce ilanı analiz ediyor, kategorilere ayırıyor ve gruplandırarak en uygun emlak ilanlarını listeliyor.

Emlak arama portalı Flatfy, kullandığın algoritmalarla Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere; il ve ilçe bazında kiralık ve satılık konut fiyatları, konut metrekare ortalama fiyatları ve daha birçok veriyi sunarak, gayrimenkul yatırımcılarının doğru zamanda ve yerde yatırım yapmalarını sağlıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.