İlçeler Haber Girişi : 21 Haziran 2018 15:15

Erzurum’da ayı saldırısı: 1 ölü

Erzurum’da ayı saldırısı: 1 ölü
Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Arıbahçe köyünde ayının saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Arıbahçe köyünde ayının saldırısına uğrayan bir kişi dengesini kaybederek kayalıklardan aşağı düştü.

Edinilen bilgiye göre, Arıbahçe köyünde arazideki hayvanlarını kontrol etmek için arkadaşlarıyla beraber köyün dağlık bölgesindeki alana giden Yunus Tosunoğlu (40) ayının saldırısına uğradı. Ayıyla boğuştuğu anda dengesini kaybeden Tosunoğlu, ayı ile birlikte kayalıklardan aşağı düştü.

Yunus Tosunoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Şahıs helikopterle bölgeden alınarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Olayı gören Yunus Tosunoğlu’nun arkadaşları, “Hayvanları görmeye gitmiştik 5 arkadaş, hem de piknik yapacaktık. Hayvanları çıkarmaya gitti Yunus. Bir anda ayı saldırmaya başladı. Sonra ayı ile beraber kayalıklardan aşağıya düştü” dedi.

Jandarma ve AFAD ekipleri bölgede çalışma başlattı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hakanalkus 01 Ocak 1970 02:00

    Bu kaçıncı ayı saldırısı . Ayı vurmak yasak , ayının insan öldürmesi serbest. ! Ölen kardeşemize Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.