Bölge Haber Girişi : 10 Kasım 2009 08:36

Erzurum CHP'den teşkilatlanma atağı!..

Erzurum CHP'den teşkilatlanma atağı!..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)nin Erzurum İl Başkanlığı'na atanan Avukat Tuncer Aktaş, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe gezilerine başladı.
Erzurum Ajans-Hafta sonunda Oltu ilçesinde temaslarda bulunan İl Başkanı Aktaş, partisinin Oltu ilçe Örgütü ile bir değerlendirme toplantısında buluştu. Yürütülen çalışmaların yetersiz olduğunu gerekçe göstererek harekete geçen CHP Erzurum İl Başkanı Aktaş, ilçe gezileri gerçekleştirmekteki amaçlarının, partinin ilçe örgütlerindeki eksiklikleri gidermek olduğunu ifade etti.

AKTAŞ İLÇE İLÇE GEZECEK

CHP Erzurum İl Başkanlığı’nın, bu çalışmalar sürecinde Oltu, Narman, Şenkaya ve Tortum ilçelerinde bir takım çalışmalar yürüteceğini dile getiren İl Başkanı Aktaş, “Oltu’da Asım Özcan başkanlığında ve Şenkaya’da da Fahrettin Akar’ın başkanlığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oltu’da Asım Özcan kardeşimizle birlikte canlı ve istikrarlı bir yönetimin başarılı olması için ne gibi bir yol izleneceğini tartıştık. Partimize üye arkadaşlarımızla da görüş alışverişinde bulunduk. İlçe gezilerimiz, sadece Kuzey bölgesine yönelik olmayacak. İçerisinde bulunduğumuz süre zarfında, Erzurum’un bütün ilçelerinde temaslarda bulunarak, partimiz açısından bir durum değerlendirmesi ve yol haritası ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu.

HALKA HİZMETTE İŞBİRLİĞİ

CHP’nin Oltu İlçe Başkanı Asım Özcan ise, İl Örgütü’nün, hem başkan, hem de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede temaslarda bulunmuş olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Bugüne kadar partimiz çatısı altında elimizden gelen hizmeti üretmeye çalıştık. Fakat İl Başkanımızın ve partimizin arkamızda ve yanımızda olduğunu görmek, bize ayrıca mutluluk verdi. İl Başkanımız Tuncer Aktaş, çeşitli vesilelerle tüm ilçe örgütleriyle sık sık bir araya gelineceği sözünü verdi. Bundan sonra çalışmalarımız çok daha aktif ve kaliteli biçimde devam edecektir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.