Bölge Haber Girişi : 14 Mart 2010 15:34

Erzurum CHP Aktaş'la devam dedi!..

Erzurum CHP Aktaş'la devam dedi!..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığına Tuncer Aktaş, yeniden seçildi.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığına Tuncer Aktaş, yeniden seçildi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katılımıyla bugün Tufan Düğün Salonunda gerçekleşen CHP İl Kongresi’nde tek aday olan mevcut il başkanı Tuncer Aktaş, yeniden başkanlık görevine getirildi.
Aktaş, “Ekim ayında atandığımız bu görev çerçevesinde, öncelikle işe ilçelerden başlayarak, partimize eski canlılığını yeniden kazandırdık. İlçe örgütlerimizi kapsayan gezilerle, hem partililerimizi kucakladık, hem de örgütlerimizi gözden geçirdik. Kesin kararlıyız, Erzurum’da bu seçimde mutlaka CHP’den bir milletvekili çıkaracağız” diye konuştu.
Göreve geldikten sonra halk toplantılarına, gezilere ve incelemelere ağırlık verdiklerini ifade eden Tuncer Aktaş, insanların AK Parti hükümetinden dert yandıklarını belirterek, “Ülkenin getirildiği noktayı insanlara tüm çıplaklığıyla anlatıyoruz. İlçe, köy, belde ve mahalle demeden halkımızla bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyor ve hayata geçirmeyi tasarladığımız projelerimizi anlatıyor. Halktan gördüğümüz ilgi çok büyük. Bu manzara bizi daha da şevklendiriyor” dedi.
Aktaş, “Seçimlerde 90 delegemiz oy kullandı. Erzurum’a ve parti mensuplarımıza seçimimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.