Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2010 11:12

Erzurum Cemal Gürsel Stadı ihalesi tamam!.

Erzurum Cemal Gürsel Stadı ihalesi tamam!.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spordaki tüm konulara açıklık getirdi. Çintimar, Erzurumspor'un yanı sıra salon sporlarına ve spor tesislerine kadar sorulan tüm sorulara cevap vererek halkı aydınlattı.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spordaki tüm konulara açıklık getirdi. Çintimar, Erzurumspor’un yanı sıra salon sporlarına ve spor tesislerine kadar sorulan tüm sorulara cevap vererek halkı aydınlattı.
Erzurum’a yapılacak olan yeni statla ilgili açıklamalarda bulunun Çintimar, “Stadın ihalesi tamamlandı. UEFA Standartlarında olacak olan yeni stadımızda inşallah maç oynayacak profesyonel takımımızda olacak. “dedi.
Hayallerinde yine bir Mavi-beyaz formalı yeni bir Erzurumspor olduğunun altını çizen Çintimar, “Hayallerimizde yeni forması Mavi-beyaz olan ve ismi Yeni Erzurumspor olan bir takım var. İnşallah böyle bir takım oluşturulursa borçsuz bir kulüp olur ve en kısa süre içinde de Erzurum futbolda layık olduğu yere gelir” iye konuştu.
Devletin 2011 UNIVERSIADE kapsamında Erzurum’a Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptığının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2011’in Erzurum’un kaderini değiştireceğini bir kez daha vurguladı.
Çintimar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor tesisleri de yapmaya devam ettiklerini ifade ederek, 3 Temmuz Stadı’nın sentetik çimlerinin önümüzdeki haftadan itibaren zemine serileceğini söyledi. Çintimar, “Mecidiye Mahallesine yapılan Curling salonunun yanına bir sentetik saha yapacağız. Çat yolundaki 2011 koordinatörlüğümüzün yanına da sentetik çim sahalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.