Bölge Haber Girişi : 29 Mart 2010 00:15

Erzurum Büyükşehir bahar temizliğinde!

Erzurum Büyükşehir bahar temizliğinde!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri'nce, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte şehirde temizlik seferberliği başlattı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri’nce, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte şehirde temizlik seferberliği başlattı.
Belediye ekipleri, ana artellerde başlattıkları temizlik çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Coşkun, şehir içinde yoğun temizlik çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Karların erimesiyle birlikte etrafta biriken kalıntıları temizleyerek şehrin temiz olması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Coşkun, “Başta ana arteller, refüj temizliği, yol süpürme çalışmaları ve yol yıkama gibi hizmetleri yürütüyoruz. 3 vardiya ile 24 saat çalışıyoruz” dedi.
Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ekiplerimiz, kar yağışında yollarda meydana gelen çukurları da asfalt doldurarak, temizleyerek şehrin temiz olması için çalışmalarını sürdürüyor. İtfaiye araçlarıyla yolları tazyikli su ile yıkıyoruz. Amacımız insanlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmemeleri için gayret göstermek. Ayrıca yıkama yapılan bölgelerde araç parkı yapan vatandaşlarımızın daha sağlıklı çalışma yapabilmemiz için yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından bahar mevsimi ile birlikte il genelinde alt yapı seferberliği ilan ettik. Eski içme suyu ve kanalizasyon şebekelerini yenileyen ESKİ Esat Paşa Mahallesinden başlattığı çalışmaları yaz sezonu boyunca devam ettirecek. Erzurum’un sağlıklı bir alt yapıya kavuşması için ekiplerin kış öncesine kadar çalışmalarına devam edecek.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.