Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2011 16:05

Erzurum bürokrasisinde istifa heyecanı!..

Erzurum bürokrasisinde istifa heyecanı!..
Milletvekilliği aday aday adaylığı için kamu görevlileri istifaya hazırlanıyor.Erzururm siyaseti bu hafta isitfa edecek süpriz bürokrattları bekliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum'dan AKP milletvekilliği aday adayları arasında özellikle Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın adı  AKP Genel Merkezi'inde sıkça konuşulmaya başlandı..

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan mevcut Erzurum Milletvekillerinden en az dört ismin değiştirilmesi konusunda kararlılığını sürdürüyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da bu kez İstanbul ya da Ankara'dan aday gösterileceğinin kulislerde konuşulması Başbakan'ın sadece Erzurum'da değil, ülke genelinde radikal değişikliğe gideceğinin işareti olarak dyorumlanıyor..

Erzurum AKP aday adayları arasında ismi öne çıkan isismlerin başında ise, halen Balıkesir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA ) kadrosunda bulunan genç iktisatçı Prof. Dr. Erdal Karagöl...

 

Sürgünleri ve mahkemeleriyle Türkiye gündemine sıkça gelen Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın ise Erzurum MHP ve CHP örgütlerinden teklif aldığı ve teklifleri değerlendirmek amacıyla hemşehrileri ile konuştuğu belirtiliyor.  Ankara'dan ışık bekleyen çok sayıda bürokratın bu hafta istifalarını vermesi bekleniyor...
 
Önümüzdeki günlerde iyiyce ısısnacak olan  Erzurum siyaset gündemi, süpriz isismlerin  istafa haberlerini bekliyor. En sıcak siyaset kulisleri ve haberleri için www.erzururmajans.com'u takip etmeye devam edin.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.