Erzurum Haber Girişi : 10 Eylül 2018 15:00

Erzurum bu sünnet düğününde buluştu!

Erzurum bu sünnet düğününde buluştu!
Erzurum’un ve Ülkücü camianın sevilen simalarından Yusuf Koç’un oğulları Ahmethan ve Ali Eren’in Sünnet düğünü Erzurum'da tüm kesimleri bir araya getirdi.
Erzurumajans-Erzurum’un ve Ülkücü camianın sevilen simalarından Yusuf Koç’un oğulları Ahmethan ve  Ali Eren’in hafta sonu Köşk Aile Bahçesi'nde düzenlenen sünnet düğünü şehrin her kesimini bir araya getirdi.

Alp kıyafetleri içerisindeki gençlerin sünnet otağı önünde nöbet tuttuğu düğünde  Türk Halk Müzeiği'nin sevilen sesi Fatih Koçak, parçaları ile davetlileri coşturdu. Erkekliğe ilk adımını atan Ahmethan ve  Ali Eren’in kirveliğini Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptı.



Erzurum’un sevilen isimlerinden biri olan Yusuf Koç ve eşi Zeynep Koç çocukları Ahmethan ve  Ali Eren’in ilk mürüvvetlerini görmenin gururunu yaşadı. Toy gibi sünnet düğününde yüzlerce davetli Koç ailesinin gurur gününde kendilerini yalnız bırakmadı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen davetlilerle yakından ilgilenen Yusuf Koç, bu anlamlı günde ailesini ve kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

ALPLER SÜNNET OTAĞINDA NÖBET TUTTU

Eski Türk örf ve ananelerine göre organize edilen Sünnet Düğünü Köşk Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Düğüne katılan davetliler, kendilerini adeta  ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin setinde buldular. Erkekliğe ilk adımını atan Ahmethan ve Ali Eren Koç’un otoğı önünde düğün süresince  Alpler, nöbet tuttu.

KİRVELİKLERİNİ ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YAPTI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Ülküdaşı Yusuf Koç’u gurur gününde yalnız bırakmadı. Ahmethan Koç ve Ali Eren Koç’un kirveliğini üstlenen Kılavuz, gecenin onur konukları arasında yer aldı. Kılavuz’a 24 Haziran Milletvekilliği Seçimlerinde MHP Erzurum Milletvekili Adaylarından MHP MKYK üyesi Adem Yurdigil, Gökhan Yazıcı ve çok sayıda MHP"li siyasetçide eşlik etti.



KILAVUZ: YUVALARI ŞEN OLSUN

Minik kardeşlerin kirveliğini üstlenen Olcay Kılavuz, sünnet düğününde bir konuşma yaptı.

Ülküdaşı Yusuf Koç’un çocuklarına kirvelik yapmaktan dolayı onur duyduğunu belirten Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “İnşallah kardeşim Yusuf ve ailesi çocuklarının evliliklerini de görürler. İnşallah bu iki genç vatan evladı, yuvalarını yeşertirler. Yuvaları şen olsun” dedi.



BAŞKAN SEKMEN'DE YALNIZ BIRAKMADI

Koç ailesinin gurur gününde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, sünnet düğününe katılan davetliler arasında yer aldı. Başkan Sekmen, minik çocukları hediyelerini takdim ederken, Yusu Koç ve Zeynep Koç’a “İnşallah çocuklarınınız evlilik mürüvvetlerini de görünüz” temennisinde bulundu. Davetliler de Başkan Sekmen’e yakın bir ilgi gösterdi.



FATİH KOÇAK DAVETLİLERİ COŞTURDU

Erzurum’un sevilen sanatçılarından Fatih Koçak, sünnet düğününde sahne aldı. Saz arkadaşları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir birinden güzel parçaları ile davetlileri coşturan Fatih Koçak, davetlilerden bol bol alkış alırken, isteklerini yerine getirmeye çalıştı.

Aile adına gecede kapanış konuşmasını ise eski kapatılan Kazım Karabekir Belediye Başkanı Lütfü Koç yaptı. Koç, sünnet toylarına katılan tüm protokole ve davetlilere teşekkür etti.  Koç, “İnşallah dünya var olduğu müddetçe, bu gök kubbe altında koç ailesinin de ocağından duman tüter” dedi.



HER KESİMDEN YÜZLERCE DAVETLİ KATILDI

ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın,  Eski DAİB Başkanı Cemal Şengel, Eski Türk-İş Sendikası  Bölge Başkanı Orhan Gözgeç, MHP MKYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı,  Gökhan Arslan, Seyfullah  Hızarcı,  Sertaç Erciş, Eski Dadaşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım, Yusuf Ziya Arpacık ve çok sayıda işadamı siyasi  katıldı. Davetliler Ahmethan Koç ev Ali Eren Koç’a hediyelerini takdim ederek başarı dileğinde bulundu.

Erzurumlu usta tiyatrocu Murat Balkuş da, yakın dostu Yusuf Koç’u gurur gününde yalnız bırakmayanlar arasında yer alarak gecenin sunuculuğunu üstlendi. 

Bizde  Erzurum Ajans olarak erkekliğe ilk adımını atan Ahmethan  ve Ali Eren Koç’u tebrik eder, sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.