Bölge Haber Girişi : 21 Kasım 2010 01:43

Erzurum bu dedikoduyla çalkalanıyor!..

Erzurum bu dedikoduyla  çalkalanıyor!..
2001 yılından beri Ak Parti Kadın kolları başkanlığı görevini yürüten Nimet Aydemir'in Genel Merkez tarafından görevden alındığı iddia ediliyor...

Erzurum Ajans-Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir’in görevden alınmasında Erzurum basınında çokça gündeme gelen işe gitmeden maaş alıyor iddialarının etkili olduğu edinilen bilgiler arasında.  Yakutiye Belediyesi Şefkat evinde işçi olarak çalışan Aydemir’in kadın kolları başkanlığı görevini bahane ederek kuruma uğramadığı yerel basında gündeme gelmişti.  Belediye çalışanı olan Aydemir’in ayrıca meclis üyesi olması ve bir çok görevi bir arada yürütmeye çalışması yapılan eleştiriler arasındaydı.

 

Kadın kolları yönetim anlayışında da kadrolaşmaya çalışan Aydemir’in bir çok hanım partiliyi küstürdüğü, parti teşkilatı içinde de bu durumun rahatsızlık uyandırdığı aylardır Ak parti kulislerinde konuşuluyordu. Aydemir’in kendi yönetiminin bile durumdan rahatsız olduğu iddialar arasındaydı.

 

Basında yer alan bu haberlere parti genel merkezi daha fazla kayıtsız kalmayarak Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir’i görevden alma yazısını yazdığı ve önümüzdeki günlerde teşkilata ulaştıracağı öğrenildi.

 

Ak parti Genel merkezi, aylardır basını meşgul eden konuların değerlendirildiğini, dokuz yıldan beri her hangi bir değişim yapılmadan  görevin yürütüldüğünü ve bir kan değişimine inandıkları için bu kararı aldıklarını belirtti.   

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.