Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurum Barosu`ndan terör tepkisi...

Erzurum Barosu`ndan terör tepkisi...
Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, “Hakkari ve Bitlis’te yüreğimizi yakan hain saldırıyı lanetliyoruz” dedi.

Erzurum Ajans-Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, “Hakkari ve Bitlis’te yüreğimizi yakan hain saldırıyı lanetliyoruz” dedi.

 

Baro Başkanı Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak, huzur ve refahını ortadan kaldırmak isteyen terör örgütünün hain eylemlerini, bu hain saldırılar sonucu Hakkari , Bitlis İllerimizde şehit düşen güvenlik mensuplarımız ve sivil vatandaşlarımızın da katledilmesini üzüntüyle ve kaygıyla takip ettiklerini belirtti.

 

Güzel, “Bu millet, teröre ve onun şiddete dönüşen baskılarına hiçbir zaman boyun eğmemiş, bundan sonra da eğmeyecektir. Terörün, insani ve ahlaki tüm değerlerden yoksun saldırıları, gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Asırlardır birlikte yaşayan milletimizin birlik, beraberlik, huzur ve refahına kasteden terör örgütleri, hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaktır. Bu terör örgütü mensuplarının ve destekçilerinin, başvurdukları şiddet sarmalında boğulacaklarına olan inancımız tamdır. Terör örgütünün bu hain saldırıları nedeni ile terörü lanetliyor, hain saldırılar sonucunu göğsünü siper eden kahraman şehitlerimiz ile masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, kederli aileleri ile milletimize başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.