Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurum Atlıspor finale yükseldi

Erzurum Atlıspor finale yükseldi
Aydın’da yapılan Cirit Grup Şampiyonası’nda Erzurum Atspor Cirit Takımı, rakiplerini farklı skorlarla geçerek, adını Türkiye finallerine yazdırdı.
Erzurum Ajans-Aydın’da yapılan Cirit Grup Şampiyonası’nda Erzurum Atspor Cirit Takımı, rakiplerini farklı skorlarla geçerek, adını Türkiye finallerine yazdırdı. Aynı grupta mücadele eden Akıncılar Atlıspor şampiyonluk umutlarını başka bahara bıraktı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği’nde gruplarında şampiyon olarak Grup Birinciliği müsabakalarında Erzurum’u temsil etmeye hak kazanan Erzurum Atlıspor ile Akıncılar Atlıspor, Aydın’da Erzurum’u temsil ettiler.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Grup Birinciliği Müsabakaları 14-15 ve 16 Ekim 2011 tarihlerinde Aydın’da yapıldı. Erzurum Atlı, Akıncılar, Sivas ve Bayburt Atlı Spor takımlarının katıldığı gruptan Erzurum Atlspor takımı rakiplerini geride bırakarak Türkiye Finallerine yükseldi. Kulüp Başkanı İrfan Dedeoğlu yönetimindeki Erzurum Atlıspor, gruptan çıkarak geçen yıl elde ettiği Türkiye şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı. Dedeoğlu, “Hedefimiz üst üste iki sezon kazandığımız Türkiye şampiyonluğunu bu yılda tekrarlamak ve kendi rekorumuzu egale etmektir” dedi.

Büyük tesadüf eseri Erzurum Atlı Spor Kulübü ile aynı grupta yer alan verakibine yenilen Atilla Gezmiş Başkanlığındaki Akıncılar Atklı Spor ise iki sezon önce elde ettiği Türkiye şampiyonluğu’nu bu yılda kazanmak istiyordu, ancak Erzurum Atlıspor’a mağlup olarak ümitlerini başka bahara bıraktı.

DEDEOĞLU HEDEFİMİZ ÜÇTE ÜÇ YAPMAK

Aydın’da yapılan Cirit Grup Şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine yükselen Erzurum Atlıspor Cirit Takımı, büyük bir mutluluk yaşarken, Kulüp Başkanı İrfan Dedeoğlu, hedeflerinin bu yılda Türkiye Şampiyonu olarak üç yıl üst üste Türkiye şampiyonluğunu kazanan takım olarak tarihe geçmek istediklerini söyledi. Dedeoğlu, “Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından resmi olarak düzenlenen Türkiye şampiyonasında şu ana kadar en fazla şampiyonluk kazanan takım biziz. Son iki yılın da üst üste Türkiye şampiyonuyuz. İnanıyorum ki bu yıl tekrar şampiyon olup bir rekor kıracağız. Hedefimiz üst üste üçüncü şampiyonluğu yakalamak” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.