Teknoloji Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Erzurum artık cebinizde...

Erzurum artık cebinizde...
Erzurum' da STN Ajans tarafından mobil mağazalarda yayına sunulan cep uygulaması dikkat çekiyor.rn
Erzurumajans-Erzurum' da STN Ajans tarafından mobil mağazalarda yayına sunulan cep uygulaması dikkat çekiyor.

rn STN Ajans Genel Koordinatörü Köksal Taş, uygulama ile Erzurum'dan rnyerel haberler, güncel firma rehberi, etkinlikler ve hayatı rnkolaylaştıracak hizmetlerin bulunabileceğini söyledi.

Taş yaptığı rnaçıklamada şunları kaydetti; "Uygulama, Erzurum şehrinin tanıtımının rnyanı sıra Erzurum' a gelecek olan ve Erzurum' da yaşayan kişilerin yanı rnbaşındaki bir rehber vazifesi görüyor. Mobil Uygulaması, Apple, Android rnve Windows Mobile cep telefonu, tablet ve mobil cihazlar için uygulama rnmağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir.

Uygulamadan bir kaç rnsatır başlığından bahsedecek olursak, sürekli güncel tutulan programda rngünün nöbetçi eczanelerini görebilir, bulunduğunuz semte en yakın rntaksiyi çağırabilirsiniz, sinemada hangi film oynuyor?, seans saatlerinirn inceleyebilir, fragmanını izleyebilir, bilet alımı rngerçekleştirebilirsiniz, döviz ve altın fiyatlarını güncel takip rnedebilirsiniz, hangi otobüs nereye gider? diğeri kaç dakika sonra gelir?rn otobüs güzergâhlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz, Çilingir, tesisatçı, rnsu siparişi, çiçek siparişi, namaz vakitleri, bankalar, valilik, rnbelediye, oteller ve tüm sektör firmaları vs... Kısacası Erzurum da rnyaşamınızı kolaylaştıracak her şey bu uygulamada. Ücretsiz cep rntelefonlarınıza yükleyebilir, sizde bu kolaylıklardan rnyararlanabilirsiniz."

Taş öte yandan şehrimburada.com internet rnsitesi ile Erzurum'dan yola çıktıklarını ve Türkiye'nin bütün rnşehirlerini bu sitede toplayacaklarını sözlerine ekledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.