Bölge Haber Girişi : 22 Mayıs 2010 00:01

Erzurum Ak Partili gençler şölendeydi!

Erzurum Ak Partili gençler şölendeydi!
Erzurum Ak Parti İl Gençlik Kolları 9.su düzenlenen geleneksel gençlik şölenine katıldı. Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer TARIKDAROĞLU, Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep POLAT, Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Emre AKSAKAL ile beraber yak

Erzurum Ak Parti İl Gençlik Kolları  9.su düzenlenen geleneksel gençlik şölenine katıldı. Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer TARIKDAROĞLU, Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep POLAT, Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Emre AKSAKAL  ile beraber yaklaşık 10 ilçe ve ekibi katıldı. şölende Murat GÖĞEBAKAN, Mustafa CECELİ ve Mazhar Fuat Özkan konserleri AK Gençliği coşturdu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN,Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih ŞAHİN,Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ, Enerji Bakanı Taner YILDIZ, Çevre Bakanı Veysel EROĞLU, Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM, Devlet Bakanı Faruk NAFİZ ÖZAK,Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin TANRIVERDİ, yurtdışından gelen siyasi partı temsılcılerı ve Turkıye’nın dört bir yanından gelen AK Gençler katıldı.

 

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih ŞAHİN konuşmasında AK Partinin geleceğin Türkiye’sinde oluşturulacak yeni demokrasi anlayışında gençlere ne kadar önem verdiğini 9.sunu düzenlediği gençlik şölenleri ile bir kez daha ıspatlamış oldu.

AK Parti Genel Başkanı ve başbakan Recep TAYYİP ERDOĞAN ise AK Partinin ne kadar gençliğe önem verdiğini şu sözlerle ifade etti:

’’Biz AK Parti olarak 2009 yerel seçimlerinde gençlere meclis üyeliğinde ne kadar yer verdiğimizi tüm Türkiye biliyor, ama bunlar yetmez ayrıca 2011 genel seçimleri için seçilme yaşını 25’e indirerek gençliğin artık Türkiye’yi yönetmesi gerektiğini ifade etti.

Öte yandan şölene yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Heyecan ve coşkunun zirvede olduğu, kardeşlik duygularının zirve yaptığı şölenden Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer TARIKDAROĞLU ve ekibi kısa bir süre Başbakan Erdoğan ile görüştü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.