Siyaset Haber Girişi : 14 Mayıs 2012 20:35

Erzurum AK Gençlik Trabzon'dan döndü

Erzurum AK Gençlik Trabzon'dan döndü
Ak Parti Erzurum İl Gençlik Kolları 3 bin 500 kişi ile Trabzon Gençlik Şölenine katıldı.
Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum İl Gençlik Kolları 3 bin 500 kişi ile Trabzon Gençlik Şölenine katıldı.
140 araçlık konvoyla Trabzon’a giden Erzurum Gençlik Kolları Gençlik Şöleninde dikkatleri üstünde topladı. 81 ilden gençlerin bir araya gelerek geleneksel olarak her yıl mayıs ayında yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenen Ak Parti Gençlik Şölenine Erzurum Gençlik Kolları 140 araçlık konvoy ve 3 bin 500 gençle Türkiye genelinde en büyük konvoy ile katılım sağlayan il oldu.
Erzurum bar ekibi ve Erzurum’un maskotu haline gelen 2011 Üniversite Kış oyunlarının simgesi olan Kanka ile şölen boyunca dikkatleri üzerine toplayan Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, “Bu seneki Trabzon Gençlik Şöleninde Erzurum’u ve Erzurum gençliğini en iyi şekilde temsil edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Sayın Başbakanımızı görmek için 3 bin 500 gencin heyecanı bizleri çok gururlandırdı. İnşallah seneye yapılacak olan Gençlik Şöleninin Erzurum’da yapılması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sagdan soldan 01 Ocak 1970 02:00

    akp karsılamıstırrr onların hepsınııı yadaa guya cemaatcı dıye gecınırlerya trabzona nıcın gıttıklerı bellıdırrr yazıkkıı dunyanın en buyuk lıderı recep tayyıp bu ıkı yuzlu ınsanları gormuyor de bunlarla yola cıkmaya devam edıyorr