Siyaset Haber Girişi : 12 Mayıs 2012 12:45

Erzurum AK Gençlik Trabzon yolunda

Erzurum AK Gençlik Trabzon yolunda
Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman İl Teşkilat Binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti 11. Geleneksel Gençlik Şöleni hakkında bilgi verdi.
Erzurum Ajans-Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman İl Teşkilat Binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti 11. Geleneksel Gençlik Şöleni hakkında bilgi verdi. Kocaman her Yıl Mayıs ayında düzenlenen, bu yılda 13 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti 11. Geleneksel Gençlik Şöleni’nin Trabzon Avni Aker Stadında gerçekleşeceğini ve Erzurum Ak Gençlik olarak 3000 kişi ile Trabzon’da olacağını belirtti.
Erzurum’dan Başbakanımızı görebilmek için gençlerin çok heyecanlı olduklarını belirten Kocaman, 12 Mayıs Gecesi Saat 23:00 de toplanıp 3000 kişilik bir grup ile Trabzon’a hareket edeceklerini söyledi.
Şölenin yapılacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumunun şimdiden ağırlayacağı çok değerli siyasiler ve gençler için hazırlanmaya başladığına değinen Kocaman , stadyumda sanatçı Sagopa Kajmer ve Mustafa Ceceli’nin vereceği konserle tüm Türkiye’den gelen gençlik teşkilatlarının gönüllerince eğleneceğini söyledi.
3000 Kişi ile Trabzon’da Erzurum’un en iyi şekilde temsil edileceğini belirten Kocaman, bu çalışmada yer alan Teşkilat Mensubu arkadaşlarına teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.