Bölge Haber Girişi : 16 Kasım 2015 17:15

Erzincan'da trafik kazası: 5 yaralı

Erzincan'da trafik kazası: 5 yaralı
Erzincan'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır yaralandı.
Erzurumajans-Erzincan'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgileye göre kaza, dün akşam saatlerinde Erzincan-Erzurum karayolunun asfalt çalışması nedeniyle ulaşımın tek yönden sağlandığı 44. kilometresi Üzümlü İlçesi Sansa Deresi mevkisinde meydana geldi. Erzurum istikametine giden Kadir Mete Koç (21) yönetimindeki 24 EL 603 plakalı otomobil karşı şeritten gelen Rıfat Saraç (42) yönetimindeki 06 VYJ 08 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada araç içerisinde sıkışan Kadir Mete Koç, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Kazada yaralanan Kadir Mete Koç (21), Ahmet Vural (20), Rıfat Saraç (42), Faik Saraç (77) ve Asiye Saraç (75) ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan Rıfat Saraç'ın Ankara'da polis memuru olduğu ve memleketi Artvin'de olan anne ve babasını kışı geçirmek için Ankara'ya götürürken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle karayolunda ulaşım yaklaşık 2 saat kontrollü sağlanırken, iş makinesi yardımı ile araçların yoldan kaldırılması ile karayolunda trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.