Eğitim Haber Girişi : 11 Nisan 2018 19:15

Erzimder ile Milli Eğitim arasında sponsorluk protokolü imzalandı

Erzimder ile Milli Eğitim arasında sponsorluk protokolü imzalandı
Erzurum İmam Hatipliler Derneği (ERZİMDER) ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilerin etkinliklerdeki başarısını arttırmak, medeni cesaretlerini ve eğitimlerini motive etmek amacıyla sponsorluk protokolü imzalandı.
Erzurumajans-Erzurum İmam Hatipliler Derneği (ERZİMDER) ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilerin etkinliklerdeki başarısını arttırmak, medeni cesaretlerini ve eğitimlerini motive etmek amacıyla sponsorluk protokolü imzalandı.

Protokol, imza töreni İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile Erzurum İmam Hatipliler Derneği (ERZİMDER) Başkanı Cemil İlbaş arasında yapıldı.

İmam Hatip okulları öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sosyal - kültürel, sportif ve sanatsal alanlar gibi farklı alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkartılması ve geliştirilmesinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız; “Mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla İmam Hatipliler Derneği (ERZİMDER) ile imzalarını attığımız ve çok güzel neticeler alacağımıza inandığımız bu önemli protokol inşallah hayırlara vesile olur” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.