Spor Haber Girişi : 28 Ocak 2015 00:17

Ersun Yanal'dan Tolgay Arslan için çok ağır sözler

Ersun Yanal'dan Tolgay Arslan için çok ağır sözler
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferi konusunda Beşiktaş ile aralarında sorun yaşanan Tolgay Arslan hakkında ağır sözler söyledi.
Erzurumajans-Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferi konusunda Beşiktaş ile aralarında sorun yaşanan Tolgay Arslan hakkında ağır sözler söyledi.

Yanal, Keçiörengücü maçı öncesinde, "Bir oyuncu almak önemlidir, ancak karakteri satın almak daha önemlidir. Bence doğru yaptık" derken maç sonunda da "Oyuncuları karakteri de çok daha iyi yerlere götürür. Benim umudum yok açıkçası" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü mücadelesi için yaptığı açıklamalarda, Beşiktaş ile aralarında sorun yaşanmasına neden olan Tolgay Arslan transferine de değindi.

Yanal, anlaşma sonrasında işin bozulmasının doğru olmadığını belirtirken, "Tolgay transferi için başkanımız gerekli sözleri söyledi, canlı yayına da bağlanıp söyledi. Transfer için belli koşulların gerçekleşmesi gerekiyor. Benim bildiğim anlaşma sonrasında yeniden pazarlık yapılmaz. Bir oyuncu almak önemlidir, ancak karakteri satın almak daha önemlidir. Bence doğru yaptık" ifadelerini kullandı.

YANAL MAÇ SONU DA TOLGAY'A YÜKLENDİ: KARAKTERİ DE...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Keçiörengücü maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maç öncesinde olduğu gibi Tolgay Arslan'a ağır sözlerle yüklendi; "Bir çok transfer yaşadık. Bir çok transferle yüz yüze olduk. Olan oldu, olmayan oldu. Ama bu ilginç bir transfer şekliydi. Çünkü biz oyuncuyla her konuda anlaştık. Birbirimize 'hayırlı olsun' dedik. Ertesi gün de buraya hareket etmek üzere tokalaşıp ayrıldık. Buluştuğumuzda da, onun planları yapılmak üzere oturulduğunda da farklı pazarlıklar ortaya dökülmeye başlandı. Orada da sayın Başkan gerekli olan tavrı gösterdi ve kalktı. Kulüpler arasındaki centilmenlik ya da kulüpler arasındaki dayanışma, birliktelik ne kadar gerçekleşiyor, onu sorgulamak lazım. Ya da oyuncunun bu konudaki tutumu ve davranışı konusunda biraz sorgulamak lazım. Bana göre eğer bir konuda görüşme yapılmış ve el sıkışılmış ve sözler verilmişse, o iş bitmiştir. Ama maalesef etik olmayan bir sonuç tabii ki. Umarım orada başarılı olur. Ama yeteneklerimiz bizi bir noktaya kadar getiriyor. Umarım oyuncunun da yetenekleri onu bir noktaya kadar getirmiştir. Karakteri de onu bundan sonra çok daha iyi yerlere götürür. Benim umudum yok açıkçası." Yanal, Biliç'in Tolgay'a attığı iddia edilen mesajı görüp görmediğiyle ilgili bir soruya da, "Biliç'in mesajını görmedim. Ama başkanımız konuşmuştur. Ya da ona iletmişlerdir. Doğrudur. Onlara da hayırlı işler dilerim" yanıtını verdi.
(Hürriyet)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.