Bölge Haber Girişi : 16 Aralık 2009 01:03

Erken tatil haberlerine MEB'den açıklama!..

Erken tatil haberlerine MEB'den açıklama!..
Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan açıklamada, bakanlığın gündeminde okulların erken tatil edilmesine ilişkin bir konu bulunmadığı bildirilerek,
Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan açıklamada, bakanlığın gündeminde okulların erken tatil edilmesine ilişkin bir konu bulunmadığı bildirilerek, "Bu konudaki karar Sağlık Bakanlığının tavsiyesi olduğu takdirde alınabilir" denildi.

MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği bazı basın yayın organlarından yer alan "Domuz Gribi Sömestir Tatilini Öne Çektiriyor" başlığıyla yer alan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Bakanlığın gündeminde okulların erken tatil edilmesine ilişkin bir konunun bulunmadığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bununla birlikte bu konudaki karar, salgınla ilgili politikaları başından beri takip eden Sağlık Bakanlığının tavsiyesi olduğu takdirde alınabilir ve şu anda Sağlık Bakanlığının Bakanlığımızdan böyle bir talebi bulunmamaktadır. Yarıyıl tatili daha önce duyurulduğu gibi 25 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.